Dr med dent Tatjana Knego

KLINIKA ZA SPLOŠNO DENTALNO MEDICINO,
ORTODONTIJO, ORALNO KIRURGIJO IN RTG-ORTOPAN
NAJNOVEJŠI zobni vsadek Mis V3

NAJNOVEJŠI zobni vsadek Mis V3 Podjetje Mis Implants je začelo v Londonu novi zobni vsadek Mis V3, ki je popolnoma novi revolucionarni zobni vsadek, ki ga lahko dobite pri nas v zobni ordinaciji v Zagrebu. Novi Mis V3 zobni vsadek predstavlja vrhunec zasnove vsadkov. Zasnova vsadka ima velik vpliv na to, kako je vsadek povezan s kostmi, tj., na samo osteointegracijo.

Njegova edinstvena trikotna oblika v koronarnem delu, po katerem se razlikuje od drugih vrst zobnih vsadkov, stimulira regeneracijo kosti in tako ustvarja večji volumen kosti. Mis V3 zobni vsadek ima široko indikacijo uporabe in je še posebej primeren za sprednjo regijo zaradi doseganja boljše estetike prihodnjega dela na vsadku.

Površina vsadka je popolnoma predelana, ki zagotavlja zelo dobro primarno stabilnost in trdno sidranje glede na vrsto kosti. Študije so pokazale, da je njegova glavna prednost, v primerjavi z drugimi vrstami vsadkov, njegova DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA, zaradi posebnega videza in izdelave tega zobnega vsadka, saj to omogoča močno povezavo vsadka s kostjo.